Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Амонијум сулфат: Корист еколошке стабилности

11 . децембра, штала за тржиште амонијум богате момке. Сханxија амонијум распрострањене цена 500 ~ 550 јуана (т цена, исто испод), у поређењу са претходним месецом, расте 30 ~ 50. У овом тренутку, за покретање зиме, сложена гнојива биљке и сировине набавки такође није идеал, уреа, силазни тренд, али као једна од сорти нитрогеноус ђубрива амонијум сулфат је била релативно стабилна, Ево зашто? Истраживање је показало да предмет о утицају на околину овог својства су својства амонијум сулфат ђубриво, али њихове производње, капацитет, цене и више.

Капацитет и заштиту животне средине

"Кинеске производње је првобитно користили у амонијак и сумпорну киселину и амонијум сулфат, али 'Дванаест и пет', са убрзање националне заштите животне средине, Уштеда енергије и смањење емисија, све већу пропорцију производ амонијум сулфат. Домаћа производња амонијум сулфат нуспроизвод скоро све је дошла из друге индустрије, тако да то може бити приписан као пратећу индустрију. Нуспроизвод главних извора за цапролацтам, цокинг биљке производ, нуспроизвод енергетских постројења, хемијска постројења произведена и нуспроизвод цyануриц киселина у пет категорија, укупни годишњи капацитет производње од 12.5 милиона тона. ", Рекао је Тао Лиу Схандонг Хонг у индустрији групе хемијске анализе.

"До 2012, амонијум сулпхате производња долази углавном из цокинг индустрије у нашој земљи. Цапролацтам цокинг разреда, ниво и другим нивоима около, и 52% и 18% амонијум богате момке за производњу. Последњих година, са све већу потражњу за еколошки, сwеетенинг, хемијски десулпхуризатион енергије изградио је велики број ФГД производ амонијум сулпхате производње повећао, колу разреду, разреду цапролацтам Ваге и на другим нивоима капацитета до 4:4:2. "Индустрије кажу аналитичари.

Индустрија инсајдери рекао, са све више строге заштите животне средине, енергетских постројења и хемијска фабрика десулфуризатион производ амонијум сулпхате производних капацитета ће наставити да повећа.

Цене рубу еколошки

2015 године, са повећаним заштите животне средине, пропустио зелено кокаин предузећа је пропатио за озбиљније обустављање производње за репарације, неколико малих предузећа колу били приморани да зауставимо производњу и гвожђа и челичане, смањење потражње за кока-колу, колу предузећа бори низове ограничене производње. Цокинг биљка оперативне стопе од амонијум нивоа су релативно ниска, посебно крајем августа и почетком септембра, Хебеи предузећа послују стопу у и око коку само 20% ~ 70% у периоду од око пола године; 10 -11 месец, велики цокинг предузећа послују стопа од мање од 85%. "Кокаин предузећа за производњу, амонијум сулфат и низак ниво производње. Као кокаин предузећа прећивети тврд, када одлазећи одсеие или ограничавање производње порука у електрани цокинг, амонијум сулпхате цене ће устати. "Индустрије кажу аналитичари.

Извоз повећан због животне средине

"Структура потрошње је главни извоз амонијум, ђубрива и метала. У мајора користи директно, истискивање, Гранулација и користе у ђубриво, гнојиво производње, мало се користи у текстилној, кожа, медицина и тако даље. Као ток ђубриво, амонијум сулфат такође ужива мало преференцијални политике ђубриво индустрије, као што су Тарифни концесија и тако даље; и у односу на увоз и извоз политике, амонијум сулфат и еколошког производа бесцарински извоз, у великој мери подржава развој индустрије амонијум богате момке. Амонијум сулпхате извоз углавном извозе се у југоисточној Азији и другим регионима, домаћа производња се знатно повећао и међународном тржишту потражње, извози повећана. Очекује се да ће 2015 године извоз или домаће производње од 50% ~ 60%. Извоз Èудно, лагано на контрадикторност између потражње и понуде и цене надувана. "Индустрије кажу аналитичари.

Од 1. децембра 2008, држава односи се на нулу-тарифну политику на извоз амонијум богате момке, један од неколико нула-Тарифни производа у производе хемијски ђубриво. Амонијум сулфат извоза одржава стабилан раст у Кини, у последњих неколико година, посебно у 2015 амонијум извози цене росе. Показују царински подаци, јануара октобра у Кини кумулативне извоза 4.1503 милиона тона амонијум сулфат, горе од 3.2983 милиона тона у 2014 1 октобра 852,000 тона, што је повећање од 25.83% и амонијум у јануара до октобра ове године просечна извоз цена је $ 132, 126.33 из 5.67 долара у истом периоду прошле године, или 449%.

Анализа индустрије, амонијум сулфат је корист од еколошки производи, извози повећана подршка од националне политике на заштиту животне средине индустрију. Амонијум сулфат може бити тржиште независан у односу на друге врсте масти.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд