Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Амонијум сулфат: Чувајте се од високог ризика

Од 9 октобра, домаће амонијум сулпхате тржишту цена повећао на 580 ~ 640 трилиона јуана (т цена, исто испод), или 7% процената изнад, а делом Узлазни тренд у региону. Ово је од септембра од почетка континуирани рунде митинг. Крај гнојива у јесен, зиму још увек није покренута, разлике у индустрији је почела. Према Кини хемијске индустрије новински репортер, Национални дан након што је трговци су били фокусирани на набавку долази крај, већина произвођача у стању ниско инвентаре. Повећајте низводно редоследом, произвођачи јури врло јака намера. Ветерани рекао недавно велики извоз-зависни, може да доведе до повећања несигурности, заједно са опоравак домаће потражње и даље не да намећу и трговци негативна фактора као што су залихе би више профита полагања треба да буде опрезна са будућим високо амонијум сулфат. Међутим термин да ограничен тренутни бити за продају робе, високе неце пасти оштро, док је трговина волумене без појачање, и неће се појавити опет нагли пораст маја.

Извезите зависност веће неизвесности повећати

Према статистичким подацима, августа кинески извоз од амонијум сулфат на 544,400 тона, росе 85.4%, што је повећање од 115.2%. Док је у војној паради, дупло позадине, производна предузећа и ограничене производње, производње и интегрисано у септембру изазвао цврсто залиху, која се активира у септембру главни мотив за овај континуирани рели.

Према трговац рекао Јиангсу у септембру, већина извора у магацину трговаца и планове у октобру извоза, извоз се очекује да ће премашити 600 000 тона, више од 85% укупне домаће производње. Једном извоз план као планирано, услов за своју залиху домаће валуте ће остати уско, која је главна подршка фактор тржишта ће остати високе.

Међутим , због великог извоза пропорцију домаћу производњу, једном кад промена спољне диска или порт транспорт, потражње и других неповољних фактора, ће направити велики утицај на домаћем тржишту, који су више забринути за средњу у индустрији ће постати један од главних разлога. Стога, пажња посвећена је амонијум сулпхате извози овог месеца, пазите се високог ризика.

Опоравак не да намећу високе домаће потражње и даље расте отпор

Јасно је да је опоравак индустрије гнојива од 1 септембра са вредношћу додати порез, подржава све веће трошкове, произвођачи и трговци крајем августа како би избегли додатне трошкове, пред амонијум сулпхате цене активне налоге за. Фабрика рубрива почетком септембра је почела да се дигнемо цитати, па септембра амонијум сулфат фабрика испоручени су углавном рани наредбе. Док је била под утицајем комплекс ПДВ-а, расте тржиште смањио се трансакције вредност ", али октобра извоз наредбе тражи, ђубриво компаније у цена расте након сингл није нека, трговци чине један јадни ентузијазам, произвођача за испоруку мали притисак".

Схандонг , Анхуеј и друге ђубриво компаније рекао је до краја јесени ђубриво, имали зиму да не утиче на оптерећење није висока. Док се тренутни индустрије нису остварили очекивани оперативни стопа, па у октобру продавати потражња релативно слаба подршка.

Други репортер је сазнао од цапролацтам посла у октобру, као и нових капацитета на тржишту. Ако се повећао снабдевање амонијум сулфат, будућност се настављају да расту вољу такође обрасца одређене отпорност, вероватноћа средње и лабилан.

Трговци акција би била више фокусирана на испоруке ће бити лоше

Репортери из Лиаонинг, Схандонг и другим местима научио трговци, трговци у луци, у представим и значајно повећање залиха, углавном извоз наредбе у октобру и неке компаније ђубриво. Према плану акције, трговци велике куповине је вероватно за сада. Произвођачи тржишне трансакције доћи до високе цене и трговаца се дуго опирала и кратак застој, на домаћем тржишту појавити и широм диференцијације.

Као делови Схандонг, Сханxија је знаке слабости на тржишту, и продао па на североистоку, а цена је чврсто. Углавном због временских зима је и даље мало одмора на југу, не планира велике набавке, рано обузе на североистоку је имао планове за зиму, што је довело до топлих и хладних диференцијације на регионалном тржишту. Али луке од тренутну ситуацију залиха, ове акције, ако они могу успјешно извести, постоји без притиска на домаћем тржишту, док је слаба извоза, у једном правцу концентрисати испоруке са копна могли погодити на тржишту, што је довело до тржиште успони, који је тренутно главни узрок тржишту опрез.

Прикази : потенцијал за смањење притиска тржишта

Схандонг Хонг yе хемијске име групе за пословне анализе одељења: састоји се од нуспроизвод цапролацтам, амонијум сулфат нуспроизвод цокинг фабрике, где је производња амонијум сулфат цапролацтам фокусирана производње. Новија цапролацтам за производњу нових уређаја, операциони свеукупног нивоа мање од 60%. Схандонг Хаили, Схијиазхуанг хемијске влакана, Луxи хемикалија, Схандонг Фангминг хемијске цапролацтам амонијум сулфат произведен рачуноводство за велики удео на северном тржишту. Љијазуангу био, Схандонг Фангминг, Луxи хемијске цене у 700 ~ 720 (тона, исто испод) произведени готовине; мање Схандонг Хаили квалитета, цена фабрика за 670 ~ 700 јуана. Цокинг разреда амонијум сулфат 680 ~ 700 фабрике у средином септембра успони све до 600 ~ 620 јуана 7. октобар, разред цапролацтам амонијум богате момке формирана у уму тржиште притисак, притисак тренд једва бити сведен на минимум.

Ентерприсе или смањену цену

Аналитичар Ксу Лијуан амонијум сулфат: под утицајем Пореска политика, ђубриво сезона раније од оних у пшенице ове године до краја августа, септембар, нови договор неколико, углавном за пловидбу. Након средином септембра, у домаће гнојиво ђубрива нацртајте се крају у јесен, гнојиво и ентерприсе оперативни стопа пала је константно, ограничиле набавки од амонијум сулфат. Иако неки трговци Подизање цене, али мања потражња не присиљавати, амонијум сулпхате тржиште слабост постепено. Раније су Национални дан празник, намера да ниже низводно операције, набавкама светлости. Секција јасан залиха и мало коке и предузећа намере јасне, да брод активни. Пре него што лоше атмосфера испуњена амонијум сулфат тржиште, слаба погоршања депресиван потражње узроковане високим ценама. Схандонг хуалу-хенгсхенг цокинг амонијум богате момке цене 29 септембра 20, нудимо 500 јуана. 30 . септембра црнци цокинг доле 30 јуана, нудимо 550 јуана. Неки врхунски испоруке за поруџбину. Кратак мандат домаћем тржишту амонијум богате момке или они у неповољном положају, и постоји нека могућност за цену.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд