Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Амонијум сулфат: Три добро могу да разнесем грејање индустрију?

Од краја јула, амонијум сулпхате тржишту мутације, уместо Растући тренд од првих пола године упао, посебно цене у локалној области као што су Хебеи, Сханxија, највеће смањење до стотке. То је такође довело до велику забринутост у индустрији за амонијум сулпхате трендови у другом полувремену. Из ђубриво, јединственој земљи и потражња за извозом тржишту од три главна позитивна амонијум сулфат, можете ставити амонијум сулпхате индустрија врати на прави пут?

Пољопривреда новости за јачање потражње

Велика потрошња ђубриво је амонијум-сулфат. Према непотпуне статистичким подацима, преко хиљаде сложена гнојива предузећа за производњу у Кини, више од 32 милиона тона годишње производње. Углавном у провинцији Схандонг, Јиангсу, Хубеи и Хенан. Последњих година, са подизањем угља, Сханxија, Xињиангу, Инер Монголије, Лиаонинг и друге провинције, да изгради и пусти у рад бројних хемијских ђубриво предузећа, потражња за амонијум рапидно повећао и постала главне снаге у домаћим амонијум утрошак.

Према Хенан компанија Хенан провинцији угаљ гасификације компаније, Капацитет производње, током процеса сложени ђубриво, Притисна чврстоћа и нахранио круг како би се побољшати ђубриво зрнима, сува товара да бисте смањили процес "производње", да бисте додали 0,05 тоне по тона сложена гнојива амонијум сулфат, више се користи у производњи сумпор ђубриво амонијум сулфат, амонијум сулфат 1,5 милиона тона ове године потражње. Плус део директна Примена Азотног ђубрива, амонијум сулфат ђубриво индустрији потражња 2015 године у Кини се очекује да ће премашити 2 милиона тона.

2015 године, годишњи јединственог извоз дужност пореске стопе н и п. Имплементацију политике погодне за унапређивање ђубриво цене и извоз волумена. Долазим Ке qи у Монголији Инер угаљ-гас компаније Менаџера за пословне Лиу сматра да хемијска гнојива извоз промоција амонијум сулфат ће представљати основ доброг.

"Према наљим прораиунима, хемијска гнојива извоз ван сезоне доба године је врло мала, због тога, азот и фосфор тарифе извоза смањила знатно из претходне године, посебно у последњих неколико година међународном контексту стабилног раста потражње за ђубриво, гнојиво извоз ће, како се очекује, наставити да расте у Кини, такође ће се повући амонијум сулпхате индустрије за опоравак." Долазим Ке qи у Монголији Инер угаљ-гас компаније Менаџера за пословне Лиу Јие је рекао.

Прво , у сред ове године је неведено у контексту економског успоравања наставити константно јачање пољопривреде као темељ, промоција пољопривредника прихода, повећање производње хране, проширење замљу у. На основу тога ојача пољопривредна еколошка управљање, промоција искомбинујем ђубриво, пружање основних заштита за ђубриво захтев је наставила да расте. И са том земљом "успут" стратегија реализован кроз мултидимензионалну излаз као што је капитал, технологија, производи, промовише индустрија хемијска гнојива у Кини на међународним тржиштима за унапређивање конкурентности на међународном тржишту, додатно повећање извоза ублажавање домаће вишка производних капацитета, Индиректни диск огромна потражња од амонијум сулфат, је помогавши индустрије да покупим друга велика сила у будућности.

Раст извоза, напајање-слободан

Према статистичким подацима царине, домаће амонијум сулфат извоза у последњих година. 2013 амонијум сулпхате извози 2.833 милиона тона, 49% од укупне домаће производње 2014 домаћих амонијум богате момке извоза износио је 4.155 милиона тона, више од 59 одсто домаће производње, 10%, у поређењу са претходном годином. Према статистичким подацима, 5 месеци пре него што су богате момке амонијум 2015 извози више од 2.27 милиона тона, волумен очекивани извоз ове године очекује се да премаши 5 милиона тона, поново знатно повећана.

Амонијум сулпхате производња и извоз је постала светска сила статус у Кини, посебно на тржишту игра доминантну улогу у региону. Из Турске и Југоисточноазијски увозници и извозници информације повратне информације је показао да амонијак међународне тржишне цене Qи Схенг ове године, више од међународне тржишне цене увек већа од 10% на домаћем и извоз и даље тренд сталног раста у другом полувремену, која је у међународном и домаћем економска криза ове године, домаћем тржишту амонијум сулпхате наставити да покупи један од главних разлога.

Фуqинг из инспекције и карантин Биро био информисан да први амонијум сулфат извоз предузећа у провинцији Фујиана у првом кварталу ове године Цхен Јиу Лунг излаз 129 дана, 75,900 тона, 10.128 милиона долара вредност групе, обоје Премашили прошлогодишње укупног извоза.

Yингкоу , Лиаонинг, извозник рекао извоза од амонијум последњих 3 године, годишњи раст од више од 10%. У међувремену, потражња за земље за ограничавање извоза индустрије индустрије јединственој земљи опала, оштар раст извоза и пад потражње за индустрију ретка земља се променило ре, имају облик извоза ђубрива, тројка подржава тржиште. У ретким земљу индустрији треба да одбијете, али такође квалитетне цене наставила да опада, цена домаће тржиште извоза потврду. На пример да видите лука на неке велике домаће поруџбине повећане произвођача цене ускоро ће се појавити подигнут на копну, 3 ~ у мају ове године поред сезонским факторима раста домаће потражње, лукама неколико великих налога за брз успон на тржишту допринела је улогу дижући више од 44%, а скоро двогодишњег успона. И ове године ће бити Норма, индустрија покупити више погођен извоз.

Редак земљани договор возио цене

У априлу ове године, министарство финансија је издала Царинска тарифа комисија државног савјета у вези корекција извоза Тарифни јавила, саопштио је да од 1 маја да укине земље у ретким волфрама, молибдена и друге производе од извозна царина. За светских највећи произвођач и извозник ретка земље у случају Кине, ре укидање тарифа од природног значаја. У међувремену, потрошачи јединственој земљи подухвата као амонијум сулфат, ре нови споразум такође довео амонијум сулфат, плус амонијум постојеће потрошње шара промена ће играти одлучујућу улогу.

Подаци показују да прву половину године, Кина јединственој земљи извозне квоте за управљање, економски опоравак у Сједињеним Државама и многим другим факторима, у Кини доминантна продуцент Монголији Инер ретка земља извози се поново повећала, извезене 2663.8 тона редак земље, што је повећање од 36.5%. Сједињене Државе, и Јапан и друге земље износ од ретких раст извоза у Јапан ретка земљина за извоз је порастао за око 130%.

У јединственој земљи извозне дажбине су били отказани, 14 маја, Министарство за земљу и ресурсе објавила 2015 контрола индекса од укупно редак земљани рударски закон. Кружни приказ 2015 године, редак земљани рударски (јединственој земљи диоксид који Подлога) рударска индекси укупну количину контроле од 105,000 тона, непромењена из 2014, већа од оне у 2013 години, укупан индекс 11 000 тона.

У том смислу, аналитичари рекао рударства индекс прошле године и исти број, и укидање царинских тарифа и извоз квоте на јединственој земљи извоз у извесној мери. Али на дуге стазе, биће објављеног на државну контролу над редак земљани рударски индекса и нагиб на велике јединственој земљи ентерприсе. Кина ретка земља одвајање капацитет је тренутно миниран агрегата или оперативац производње план 5 ~ 8 пута. Како би се заштитили ресурсе и животну средину, контролу и постепено отварање спровођење плана.

Јасно је да од ретких у Кини има два север-југ, рударска ретким рудама на северу није неопходан за амонијум сулфат и области на југу и тешке ретких, углавном концентрисана у Јиангxи, Гуангдонг, Гуангxи, Хунан, Сицхуан, Хубеи, редак земљани рударски користећи амонијум сулфат као сировина, рударске производње 1 метрички тоне ретких руда је око 5 тона амонијум сулфат , висок око 8 тона. Рударска треба да користе амонијум сулфат на око 150 000 тона годишње.

Према инсајдери, амонијум има три главна захтевима тржишта, укључујући ђубриво, и извоз ретка земље. Јер на крају крајева, све у свему потражње мање од 10%, али ефекат на из апсолутне број конта ретка земље амонијум цене пра. 2011 амонијум сулпхате цене, један од разлога важно је подстакнут потражњу. 2011 јединственој земљи тржиште је врло згодна, цене окренуо много пута у току године, узима ватру сумпор тржишту, која је једном постигнут нови високих амонијум сулфат уговор цена 1800 Јуан/тона. Амонијум сулпхате цене ударио нове записе, набавка јединственој земљи произвођача. Стога , нема сумње да раст будуће производње ћете подржавати амонијум сулпхате индустрији да покупи велики плус фактор.

Експерти процењују да је потражња индустрије 2015 амонијум сулпхате ће, како се очекује, премашити 1,2 милиона тона, иако не у износу се највећи у претходних година, али на тржишту очекује се повећање свој утицај ефекат. Амонијум богате момке у јединственој земљи материјала, на трошак део мале, квалитетне цене и даље могу повуци је тржиште цена амонијум сулфат, па цену индустрије преузимањем утицаја у амонијум сулпхате индустрије ће, како се очекује, бити појаиао, мали пораст потражње поскупљења Електромоторна, амонијум индустрији богате момке из своје кризом, ове године ће такође играју значајну улогу у јачању.

Цене ће, како се очекује, снимите високо

Амонијум сулпхате цене касније ове године, јер и даље има 400 000 тона у другу половину цапролацтам разреда амонијум сулфат споредни можда пуштено у рад постоје неке несигурним фактора, као што је на берзи, разлика у ставовима о будућности индустрије, али већина људи и даље оптимистичан у погледу будућности.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд