Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Амонијум Сулпхате у четири убрзаном

Последњих година, амонијум сулпхате индустрије у Кини се брзо развија. Према непотпуне статистици, 2013 цокинг индустрији, цапролацтам, власт укупни амонијак процес десулфуризатион и амонијум сулфат производња достигла су више од 6 милиона тона, више од 48% претходне године. Као излазни наставља да се прошири, и темпо трансформације и надоградњу, амонијум сулпхате индустрија тренутно има четири карактеристике, ушла је квалитета брз раст, брз раст производње, пренос брзо зоне, циркулације "4" програма.

Надоградња квалитета

Синхуа науцио из Кине цокинг индустријске асоцијације, амонијум сулфат је углавном од цокинг предузећа у Кини у претходних година пре 2012 године, 50% процената укупне производње. Релативно ниског квалитета својих производа, неки производ, чак и са лоше мириса, боја концепт, садржаја и ниско, ђубриво апликације, патим и има одређени утицај на извоз. Боље да оценим цапролацтам амонијум сулфат који се извози и квалитетне апликације у центру пажње и профитне марже за производе колу има пукотину.

Под утицајем овог, локални цокинг предузећа да би се задовољиле потребе тржишта, повећава се интензитет истраживања и развоја и константно радимо на побољшању наш технолошки ниво. Сада коке предузећа Схандонг, Хебеи и другим напредак технике, квалитета производа повећао се значајно и извоз је почео да се повећа. Поред тога, последњих година са повећањем од новог пројекта цапролацтам, производ амонијум сулпхате производње је такође био знатно повећана.

Раст производње брзо

Према статистичким подацима удружења индустрије нитрогеноус ђубрива у Кини показују да је у 2009 години, амонијум сулпхате производње и капацитетом од 3 милиона тона, 2,8 милиона тона, односно. У 2013 години, националног производа од више од 6 милиона тона амонијум сулфат, углавном из кокаин, цапролацтам, напајање амонијак десулпхуризатион и хемијски отпадних вода индустрије, даје повећање од 114% током 4 године, производња и продаја убрзано расте.

"Због продаје статус цапролацтам је врло добро, и већина увоз цапролацтам у Кини, пре неколико година држава подржава како би испунила домаће потражње, произвођачи су активно пројекта проширења." Експерт за индустрију новинарима.

Пренос зоне

Новинари сазнали преко ентерприсе истрагу пре 2013, заузимају домаће производње од 80% амонијум сулфат Кокере, цапролацтам од два главна индустрија, углавном на југу. Убрзани процес израде северозападне Кине, северозападно од амонијум сулфат пренијети све већи тренд.

Према извештајима, због главне производне области Јужне Африке за производњу амонијум сулфат фабрике сировина, залиха сировина и транспорт повољнији, у зависности од величине о јединственој земљи сложени гнојиво и за производњу пољима, формирања залиха-производња-продаје (укључујући извоз) дугом ланцу.

Тржиште брзо

Долазим међународне хеxигтен од унутрасњег Монголији угаљ-гас ограниченом одговорношћу компаније амонијум сулфат представио директор продаје Лиу Јие, је сада довршено или у оквиру изградње пројекта будуће производња амонијум сулфат је велик, већи део пројекта са годишња производња 400 000 тона или више, с обзиром на ограничења, логистике и транспорта, компаније помажу изградњу железнички транспорт канал. Производња посебно у Xињиангу амонијум сулфата концентрације или дистрибуцију база посвећена развоју, по прузи и аутопуту транспорт до Еаст Кине, централне Кине и портова за брзе. Ближе луци пословне, зграда парне, бродски транспорт, комбинованом транспорту шаре еволуирала, не само да смањите трошкове логистике, је да би досегао брз ритам циркулације логистике фондације.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд