Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Амонијум Сулпхате наставља да ојача?

"Последње две недеље, домаће амонијум сулпхате тржишту активирала туру цена бум," Yу wеи, информације аналитичар, изјавио је новинарима, "такође је заснована на тржиштима сурвао прошлог месеца у скупу рационално ери. Трговци умаци под залихе и сировине, колу предузећа нерадо цитирам у Латинској Америци, Далеки исток, север амонијум сулфат тржишта нагло су 80 ~ 100 јуана/тона, темпо раста није престајао. Због гнојива произвођача и сировине робе ограничен, али Зимска тржница је о за покретање, само треба да постоје, већина амонијум сулфат фабрике су и даље на тржишту Оутлоок наставља да се види, сад за испоруку ентузијазам је остао висок. ”


Страни снабдевања наставља да опада


Зханwеи је рекао цокинг разреда амонијум сулфат и из разреда цапролацтам амонијум сулфат амонијум сулпхате даје веће небо. Тренутно цокинг нивоа амонијум сулфат тржиште за набавку волумена у постепено смањена, због ове године Кина економски доле притисак већи, челични тржиште понуде и потражње контрадикције повећане, челични цена пао, Милс губитке, прошлог месеца Кина Милс производње више коку је потребно смањење волумена, колу цена наставио је пао, тренутни многе независне цокинг фабрике у колу продајну цену поравнавање пао Xиа, додатно ограничавајући осигурана намера побољшане , цокинг нивоа амонијум сулфат је и даље смањена маја. Цапролацтам под сирове нафте и даље пада у блиској будућности, произвођачи изгубити подршку, заједно са лошом продајом и сировине, високо залиха, произвођачу цапролацтам губитке да додатно проширити уређаја може да буде приморана да престане производњу, разред цапролацтам амонијум сулфат тржиште залихе ће бити смањен у складу с тим. Стезање домаће цене подигао, амонијум сулфат је и даље дискусија простор.


Траже није добро


На 7 новембра, 16 производње домаћих високу концентрацију фосфата сложена гнојива Конференција одржана у Xиан. Произвођачи гнојива пред-сесије, већина чекао крај конференције Хоу може да има добар политику уведен, али према у Yу који разуме информације, из недавно тржишту видим, ђубриво тржиште углавном и даље чекај-и-сее, лицем сировине тржишту слаба и пољопривредне (000061, јединице) ниже цене, и фармери продаје тежак, и садног ентузијазам је смањена, серија проблема, одлагање произвођачи гнојива могу пријавила зиме цена, дилер Xиа један опрез , ђубриво произвођачи на тржишту ове године зима не зна да је, тврдоглави у погледу амонијум сулфат набавкама ентузијазма знатно хлађење.


Тржиште је престао падати и опоравак у блиској будућности, произвођачи од добијања позитивнији амонијум сулфат, амонијум сулфат у Хунан, Хубеи, Јиангxи област цене росе незнатно, али потражња је ограничен, тешко да утиче на националном тржишту.


Поред тога, луке у блиској будућности да размотре јадни нови једна трансакција ограничен извоз од амонијум сулпхате тржишту вуци су немогуће.


Нерадо јака произвођача


Зханwеи је рекао да тренутно већину амонијум сулфат фабрика залиха није нека, за робу и сировине активни произвођачи нерадо јак менталитет. Поред тога, своје сложене ђубриво од зиме за покретање и даље се нада само ми је требала подршка, тржиште Оутлоок наставља да расте. Али издајнички тренутни налог није и даље залиха нису од велике помоћи, па произвођачи настављају да повећа обим трговине је одбио, и порастом цене, трговци ће пратити сваки високи испорука, наставио је да покрије краткорочних позиција је била мало вероватно.


Од ове тачке видиш, амонијум сулпхате тржишта и даље попуни простор, али испод нема услова за волумен, само амонијум сулпхате тржишне цене подржан од стране домаће потражње је слаба. Студије случаја Схандонг тржишта, цене су на 570 ~ 600 јуана/тона. Анализа информација Yу овај талас у добра страна тржишта је остао 20 ~ 30 Јуан/тона, тако да следећи амонијум сулпхате тржишта и даље лудо, нико не плаца за то, види добављачима сваки високи испорука у догледно.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд