Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Боја премаза амонијум-сулфат 21% душика 24 %С

Основни подаци
 • Бр . модела:Боја зрнасти

 • Тип издања:Брзо

 • Хемијски знак:Хемијска киселина

 • Тип:Хемијска гнојива

 • Спецификације:21 %Н

 • Класификација:Азотног ђубрива

 • Инфекција на тлу:Физиолошке киселина

 • Изглед:Зрнасти

 • Заштитни знак:QингЗхоуХуаСхун

 • Почетак:СханДонг , Кина

 • Опис производа

Амонијум -сулфат 21% азота Цапролацтам разреда

Пакет 50КГ торбу,

Изглед:Бели кристал, бели зрнасти

Извор , свеже материјала, не од индустрије отпада, не штетне супстанце садржаја

КО СМО МИ?
QингЗхоуХуаСхун је за агро наука компанија, пружамо технологију и рјешења за купце и крајњим корисницима. Имамо више од 7 година искуства и професионалном тиму. Наших производа и услуга су позиционирани на врхунски, не пратимо је најјефтинији или луксузно, само да користе највише валубле производа и услуга. Али што смо пружили не само производе.

ШТА МОЖЕМО ПРУЖИТИ?

1 . пуну решења за фармере тренутно нам производ опсег корице пестицида, ветеринарских лекова, ђубриво, андамп сировина; заврши производе, агро машина и алата, ми и даље настави да расте и делвеопинг, у блиској будућности можемо да обезбедимо више за наше купце.

2 . на основу цустомеранд #39; с захтеве, смо можете да прилагодите посебна формулација андамп; специјални производи за циљног тржишта и купцима, и постарајте се да само наш купац имати оне производе или формулације, упоредити сличне производе, наше ће бити и бољи"," валубле "и" више поплуар.

3 . технологија андамп; решења подршку, не само решавамо производа "," Производња "," квалитета формулација проблема, ми такође савете како да користите, како користити, исправите употребу итд.

4 . тржишту подршку, агроцхемицал не волим друге индустрије, због своје специфичности, Регистрација је на непремостиве баријере, траг многим корисницима ту стати. Али сада наш купац не мора бринути о овоме, у почетку сарадњу можемо пружити документе да помогну наш купац проћи регистрацију (искрено да не дајемо све документе за регистрацију, али многи од њих су у реду). Али како користимо далеко више од тога, након сарадњу можемо да пошаљемо велика количина бесплатан узорак за крајњег корисника, а онда су можете да пробате наш производ, да помогну крајњем кориснику да зна нам нове производе, промотивне поклоне, рекламе производа, за ВИП купца, имамо већу подршку, на пример смо рабат у готовини. Наше сарадње ће бити цврсто затворене заједно

5 .Цусомеранд #39; с бренд прихватљиво, можемо пружити јединствену паковање дизајн упознати различите цустомеранд #39; с захтеве.

6 сектор за логистику независна, потврди наша испорука, ефикасно, брзо, сигурно, на време.

ЗАШТО ИЗБОР НАС?
Не можемо да направимо нешто директно, сва производња је сталну фабрике
Али ми нисмо само једноставно портир...
Мислите , да би нам цена ће бити без предности? Много је већи од осталих???
Мој одговор ће очигледно да све буде

Смо донанд #39; т инвестира биљку директно, то би наш производ је много мање основних инвестиција коштати доделе, ми само платити малу накнаду за обраду, упоређивање традитонал фабрику, много нижи него их признамо.
Не можемо да направимо, али је сиров материјал купимо сами, за много година партнерства и друге боље услове, на пример, боље плаћања, увек добијемо бољи квалитет и бољу цену сировина, не као оне велике корпорације имамо велике новчане притисак.
За то време, контролисати све од сировина, производњу, инспекцију до транспорта, уверите се да одређеног производа, исправите квалитета, исправна количина испоручена нашим купцима.
Богати тржишним experience.eg,иф ђубрива послујете, знамо ли када је најбоље време за куповину, знамо да кад је најсрамније када је најузбудљивији, да спаси ти много новца, и ти могу учинити више профита, као додатак технологије и професије су на најважнији разлог ове и #39; с зашто смо постоје, као метионед изнад , можемо прилагодити и дати професионални савет.
Комбинујемо традиционалне трговачке компаније и фабрике и #39; с предност служити вас. Осетићете различите.

ПАРТНЕР И ТРЖИШТЕ.
Нашем тржишту: Европе (Русија, Украјина), Сотх источној Азији, Блиском истоку, Африци, Јужној Америци.
Партнер : Гледамо за партнера из наше тржиште мета који могу да прихватим наших идеја и принципа.
Надамо се да наш партнер исто као и нас да се фокусирамо на хемијска средства, у пољопривреди, пружају боље производе и решења за фарметс, све ово је засновано на дугорочне сарадње, искрено се надам да могу одрасли смо заједно.

Ако желите партнера из Кине, користимо акцију да бисмо ти то доказали, да будемо твоје најбоље поуздан партнер и пријатељ у Кини.

Добро дошли у контакт Мс.Суммер

Wеб локацију:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Тел :86-15621420172 0536-3299000

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд