Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Панyу Црна радионица натријум Полyсулфиде амонијум сулфат говедина изнутрица обраде во копито

Амонијум унхаиринг сулфид натријум натапању пероксид бељење додатак да куваног меса пијаци

Панyу , црни запосленик савест осудио вести са новинарима пре радионице; нашао криминалистичке службе забранио и заузели стотине килограма хране

Просту храну спремио јело свиња уши, папци, во, говедина тетива, је који многи чланови јавности, добро, али иза ове укусне, урањање кроз отровних хемикалија, да се ниси усудио да привести крају? Недавно , подземни црни радионицу у Панyу, дело запосленог да нови Експрес дневне цурења, открива процес од ХИВ-а хладна јела. То је рекао, почевши од 2008, велики број ове врсте ХИВ хладна јела проток Панyу месари. Док је у току Ненајављена посета бројне локалне, случајни набавке лидер завршио јело, открио је смртоносна сулфидес.

Ноћ прије прошле ноћи у 11 сати, квалитета надзора, Wеи Јиан, Гуангзхоу град индустрије и трговине заједничке закона и јавне безбедности одјељења, да предузме акцију за спровођење у овој црни радионици, ухватио је натапању у непознати тецност у ухо, свињске ноге и друге стотине килограма и отровних хемикалија, али људима који су имали није била пронађена. У овом тренутку, заједничке службе за спровођење закона за даљу истрагу о инциденту.

1 , сломио три-хемијских пена тендера и најсочнијих

Дечко Хаи радио у Гуангзхоу година (није његово право име), схиqиао, Панyу округу, налази се у централни истока и скретања, преко више од 10 м од Панyу путу вијадукта рад за неки подземни месо обраду црни радионица. Пази газда купио уво, свињо месо, након што је пут од отровних хемикалија након мокра, онда је послао на тржиште меса високе цене кабини, на крају је људима у табелама.

"Савест , не желите ово контаминирани поврћа и други." Хаи је рекао да иако је он одустао је од црног радионица рад, али је ипак одабрао да цурење информација медијима. Да се покаже на ужасан токсични куване хране-процес стварања, Хаи специјално довео из црни радионице група токсине.

"Водом помоћу натријум сулфида, све длаке на месо са." Хаи је рекао, неки барут од натријум сулфида, и стави само 1 / 3 претапање кофе, изазвао је одједном емитује загушен опорог мириса за кашаљ. Потом , на Хаи има три тамна, крзнени крава уши, натопљен натријум сулфид решење након извесног времена, је Хаи стави гумене цизме да постане корак о царинским печатима, "(НАС) је јаку базу, омекша косу, иступи."

Након три води уклањање длака и постављен у веома продоран мирис од амонијум сулфат решење натапању. "Ефекат од амонијум је да стезање у корен косе на месо, месо постаје глатко." Хаи је рекао да последњу операцију лидер у индустријске хидроген пероксида (обично назива хидроген пероксида) натапању има јак бељење утицај на хидроген пероксида као јак модификовао агент.

Након око сат времена у укупно три хемикалије, последња три прљава лидер само да се роди, постане бела и глатка, затим кувала тезги са укусом, куване хране које се могу слати на тржиште меса за продају.

2 , направи Ненајављена посета црни радионица скривена у фарми говеда на на

Кроз поента океана, Аугуст 29 у 6 сати поподне, новинара на терену истраге нашао овај црни радионица скривена у фарми говеда, крава гној око црни радионице прелива, смрдљиво. Црни радионица за укупно четири операције, поред собу са две жене изван сакаћења стоке у уста, и друге операције су закључане. Новинарима се обратио црни радионица мање од минут касније, монитор 3 човек се појавио на конференцији за новинаре, новинарима је морао наћи изговор да оде.

Хаи је рекао да је то уносна индустрија, лидер у трошкове само два Yуан, након што је хемијски третман може да се продаје за шест или седам, један, кад једном халоген могу продати за више од 10 килограма високе цене. "Тако врло су пажљиви, видите странца наредних унакрсно испитивање." Хаи је рекао да је то овај црни радионица почела је у осам или девет сати сваке ноћи, уловити рано јутрос, дан Нију, свињске ноге, прављење више од 300 килограма токсични производи, има више од 1000 јуана прихода по дану. Од 2008 године па надаље, велики број црни Панyу, радионица обрађује производ проток више тржиште меса.

3 , тест лидером Делија откривен је сумпор диоксид

Потом , ова новинарка да Зхонг Цуна, Панyу, Qинг је берза меса, као што је кувана храна тезги насумично купили пар Окс спремио храну. Прегледан поред океана, лидер у обради методе и начин на који он показује као неки ноир. Да би потврдили приказ Хаи, репортер са Хаи производи лидери купио лидер на југу Кине Университy оф Тецхнологy Департман за тестирање хране Крварећи, умирући да двојица лидера пронађен у исту колицину сумпор диоксид остатке. Инспектори рекао сумпор диоксида у стомак да образац хидроген сулфид и хидроген сулфид је снажан неуротоксин, смртоносна.

4 , истражује 27 састојке потопим у решењу хемије

Синоћ у 10 сати, Хаи након извештаја за релевантим одељења, Репортер за Еxпресс пратећих Бироу Гуангзхоу квалитета и стручни надзор, администрације, трговине и индустрије, локалним улицама и полиција обратио црни радионица, али сада капије неколико радњи и активности није видео кроз она врата.

Прошле ноћи 11:10, заједнички закон за спровођење особље је одобрио, након тера отворена врата да унесете сцена, нашли кућу је напустио, али тај смрад ударио. Наслагана у кући преко више од 20 плаве Пластичне цеви за хемијску индустрију, од којих 20 велико буре са бројем краве и свиње уши, копита, тетива и осталих састојака у хемијски решење опуљтање у прозирне, неки састојци су тамна и смрдљива и привукла је многе муве. Такође има бројне користи напустио мјесто, идентификована као 27.5% од техничких разреда хидроген пероксида решење и прах амонијум богате момке.

Више од 10 минута касније, криминалистичких служби нашао у соби операцији маскирану у собу у дому, заузели више од 7 барела натапа састојке, као и 50 кг и 100 килограма амонијум сулфат са натријум сулфид у праху. Напади натријум сулфида и амонијум богате момке на омот, овај репортер тестера били цедуљу упозорења "забрањене хране".

"Они су послују без дозволе, можете бити окарактерисао као црни подземним јазбинама, али ти састојци су отровне, такође потребе даљег испитивања." Општинске управе квалитета и стручни надзор, један представник закона је рекао, зато што су релевантни људима који су нестали, која ће додатно истражити случај много теже. Око 2 сати јуче, закон полицајца је открила састојке са водом, тежак око две тоне, састојци, нето тежину до са стотинама килограма, осим узорке за тестирање, али осталих састојака ће се усредсредити на безопасан расхода.

Тржиште посете

Појединачне кабине власници примљена у јефтиним Кувана храна

Нови Еxпресс Неwс јуце, новинару посетио је, округ, Тонг Xиа и Донг Пу, Тианхе и каменим бренд села, и сеоских и спортски пут неколико великих месо тржиште показало је, сваки дом месари је као два кући продао стоку свиња ухо, и копито, спремио храну документ уста, упркос већини кабине су рекао ово материјал за храну су из формалног заједничке за месо , али такође је појединачне кабине признао је набављен Yу приватне људске улица, јер приватни месо улици цене ће неки низак.

"Ови (састојци) када роба па обрађују, као и произвођача, не знамо о." Тонг месо на велико тржиште под власници кабине је кувана храна је рекао да је постигао више од 20 свакодневно више динстано на своје краве и свиње уши, продао врло добро, три или четири сата поподне пре него што су продати.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд