Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Wенгфу : Хемијски рударски "беба"

"Када је у питању користи од пхоспхогyпсум, оно што је сигурно је да користите пхоспхогyпсум за производњу грађевинских материјала, али било је једноставно са ниским нивоом развоја. Пхоспхогyпсум садржи многе вредне ресурсе, попут сумпора, ако се користи Па, можете не само смањити притисак за набавку од скромне ресурсе, али такође за предузећа да бисте креирали нови пораст профита указују. "Какав wенгфу, председник групе је Хаоминг, одало општем приступу групе за развој и искоришћење пхоспхогyпсум.


Као један од водећих предузећа фосфора хемијске индустрије у Кини, wенгфу група је урадио пуно посла на свеобухватном искоришћење пхоспхогyпсум. "Неумољива истраживање, нашли смо да само кроз хемијска средства, кроз технолошких иновација развоја и искоришћење пхоспхогyпсум, у чврстог отпада може бити за увећавање функцију за сваку супстанцу, заиста може да оствари ресурс рециклирање, нешто наизглед безвредни бебу, откривање непроцјењиве вриједности.." Хаоминг је рекао. На овом курсу под вођством wенгфу група је почела је подебљано праксу, а велики Помаци су направљени.


Највидљивије је употреба производња амонијум сулфат из пхоспхогyпсум и њен економски утицај представио је 10 пута нивои раста.


Овај репортер је сазнао да је технологија wенгфу група независних истраживања и развој нових технологија, главни процес је је метатхесис реакција са амонијум карбонат и гипс да производи амонијум сулфат и калцијум карбоната. Wенгфу направили помоћу ове технологије у овом тренутку годишња производња 250 000 тона амонијум сулфат биљка, са годишња потрошња 520,000 тона пхоспхогyпсум и 85,100 тона угљен диоксид смањење.


"Ово је у овом тренутку одличан начин да користи од пхоспхогyпсум. Ако користимо толико пхоспхогyпсум гипс производњу опекарских производа, производња је 50 милиона јуана, и ако желе да користе технологију да сломе, производи амонијум сулфат и калцијум оксид излаз може достићи више од 400 милиона јуана. Није иста идеја, различите технологије, пхоспхогyпсум повећао се за скоро 10 пута у вредности. Ово је снага технологије. Развили смо пхоспхогyпсум, мора да има предности да траје. ", Рекао је он Хаоминг. Према његовим речима, тренутно честице амонијум сулфат на међународним цена није могао продати за $ 300/тона.


Друга техника је употреба пхоспхогyпсум производи сумпорну киселину и лимету. Јасно је да је ова технологија је дехидрирао од пхоспхогyпсум до разререно суспензија за воду и анхидрозне гипс, унесите јединствени суспензија цалцинер реактор са распадање, узимајте мешовити сумпор диоксида у сумпорну киселину систем, изнуђено пречишћавања, трансформација, привлачење сумпорну киселину. Тренутно у складу са техничким курса wенгфу направили годишњи производни капацитет од 5000 тона пхоспхогyпсум распадање и пилот грејање уређаја, кроз оптимизацију основних параметара, пружају основу за индустрализација.


"Пхоспхогyпсум садржи велику количину сумпора, с једне стране имамо јака корозивна због киселине, доносио великих проблема за складиштење док с друге стране, сумпор и фосфатних гнојива производње и оскудица суштински ресурса, сваке године за производњу амонијум за увоз милиона тона сумпора. Посебно у последњих неколико година, високе цене за сумпор, тешко бреме на предузећа и држава. Стога , ако киселине разлагање пхоспхогyпсум, стварно је корисна ствар. ", Рекао је он Хаоминг. Репортер је сазнао да, 2010 године, на wенгфу инвестирао 430 милиона јуана на нови скуп опреме, издвајање сулфат из пхоспхогyпсум, троши 1,5 милион тона фосфора гипс да производи 600 000 тона сумпорне киселине.


Wенгфу група помоћу хемијске разлагање пхоспхогyпсум користи треће истраживање пхоспхогyпсум производи сумпорну киселину и калцијум карбид. Технологија је додавањем агент за смањивање трајања, распадање реакцију у потопљеним арц пећ, пуштајући сумпор диоксид, су калцијум-оксид, калцијум оксид и угљен материјал добијен након реакција калцијум карбид, калцијум карбид. Калцијум карбид је један важан хемијских сировина, на домаће годишње потражње од око 10 милиона тона, цена је 5000 Јуан/тона, тако да користи пхоспхогyпсум да производи сумпорну киселину и калцијум карбид економске предности су знатне.


Осим тога, употреба калијум сулфат производња од пхоспхогyпсум wенгфу разматра нови начин размишљања. Према Хаоминг он је упознао пре Уједињено Краљевство, и Јапана и Индије, бивши Совјетски Савез је имао фосфор гипс производња калијум сулфат и калијум-хлорид конверзије метод је студирао, истражује принципе и обради параметре. Користећи ову методу, искоришћење пхоспхогyпсум може бити до 65% ~ 70%, за израду калијум сулфат је ђубриво високог квалитета, и нуспроизвод амонијум хлорид, калцијум карбоната може да се направи и сировина гнојиво и цемента. У међувремену, производњом ниском потрошњом енергије, мале инвестиције, готово да нема "три пусте земље", без обзира на економске и еколошке тачке гледишта су достојан промоцију.


Wенгфу група званичници новинарима да користи тренутни wенгфу фосфор гипс 63%, далеко премашује нивое захтева од стране државе. Wенгфу себе затражио да буде наду у периоду од "Дванаест и пет", искоришћење пхоспхогyпсум може да се постигне 100%.


Међутим , рекао је новинарима он Хаоминг и, упркос много ресурса људством и материјал је преслаба за истраживање и истраживање, економска даје такође је постигнут, али само на своје снаге. Према његовом мишљењу, свеобухватан искоришћење пхоспхогyпсум треба да приложите велики значај на релевантне министарства, састављена од одговарајуће науке и технологије заједничких истраживања спровео Панел и подесите индустрије-wиде напори за решавање овог проблема.


"Развој циркуларну економију, здраве животне средине и изградњи зелене хемикалија, је бизнис, један предузетник одговорност. Ово је бескрајна добре ствари, и ћемо истрајати с тим и дали све од себе. ", Рекао је он Хаоминг.

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд