Welcome to Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Телефон: 0536-3297123
Категорија производа
Контактирајте нас

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд
Адреса : Кингзхоу, СханДонг, Кина
Контакти : лето
Контакт телефон: 0536-3297123
Телефонски број: 15376368726
Факс : 0536-3297123
Е-маил адреса:qzhssummer@foxmail.com
Wеб локацију:www.chinaammoniumsulfate.com

News
Дом > Новости > Садржај

Зханглонг која садржи амонијум Персулфате у великој брзини приколице гума цурење узроковано озбиљну повреду

3 :30 , виси на зханглонг брзину према правцу Зхангзхоу, око 2 км од Нањинг Тоyота увоз, задњи гума је експлодирала. Возила више од 20 метара, задњим из ватре. Приколица изашла за неке удаљености долази до застоја. У овом тренутку, 12 гуме и резервну гуму од аута се запалило. Амонијум персулфате по високим температурама Грилл брзо распадање, формирају мешавину снажно кисело, да цуре. Незгода , 1 боса да побегне пекле.

28 . фебруар, 3:35 х, територија од зханглонг Нањинг велике брзине приколице гума ватре, ауто 25 тона амонијум персулфате по високим температурама Грилл распадање, цурење, ослобађање великих количина ућећен гас. Локални ватру услуга, велике брзине саобраћајна полиција, аутопутеви одељење одмах, уклоните опасности посао до 8 сати. Незгода , опасно распадање производе од 1 спаљене, послато је 175 болницу за третман.

13 гуме планула

У подне је јуче, приколица Qиу Зхенхуаи рекао је возач колеге се десило Qиу Схуизенг, чак и лошу срећу, "да је скинуо своје ципеле би био добар." Поноц , три човека Минг и Qинг Qиу Зхенхуаи и сународник Qиу Схуизенг приколица носи 25 тона амонијум сулфат од куће да Xиамен. 3 :30 , виси на зханглонг брзину према правцу Зхангзхоу, око 2 км од Нањинг Тоyота увоз, задњи гума је експлодирала.

"Одјекнули пуцњеви, ауто је изгорио ускоро." Qиу Зхенхуаи је рекао, није паћњу, али је отворено више од 20 метара, контра из ватре. Одмах престани узроке гепек, приколице, возио за неку удаљеност пре доласка до застоја. У овом тренутку, контра 12 гуме и резервну гуму је планула. Амонијум персулфате по високим температурама Грилл брзо распадање, јака киселина смеше обрасца, процурио, проток на фронт.

1 људи побегну боса Бурнс

Ноћ је тамна, двоје људи у приколици није свесна опасности је близу. Први приказ Qиу Зхенхуаи, који је онда зове Qиу Схуизенг силази да побегне. Али сељаци су драње, на оба стопала, затим пао. Ове јесени, ноге, руке, кукови су снажно кисело распадање производи горе на путу. Qиу Зхенхуаи је изабрао колеге, водио више од 10 метара, пре него што је престало.

Први пут стигао у Зхангзхоу велике брзине саобраћај полиција бригаде, полиција је пронашла Qиу Схуизенг је био рањен, одмах третирати у локалној болници. Нањинг али ружан болницу доктори нашли Qиу је повреда је била врло озбиљна. Полиција и доктори брзо послали Qиу Схуизенг 175 болницу на третман. Новинара је сазнала да је настрадали Qиу Схуизенг Генерал 20% са озбиљним опекотинама, углавном у удовима и гузова, тамо су тренутно нема опасне по живот, али је и даље у интезивне неге за третман.

Ватрогасац 8 сати уклањање опасности

И након тога аларм, Нањинг ватрогасне бригаде капетан Зоу Xуефу оцените 3 апарата, 18 трупе први пут стигао. Према Xуефу ти је уведен, стигли су, у приколици реп-8 гуме и даље гори, амонијум персулфате по отвореном пламену Грилл, брзо се заврси у хемијских једињења, која покрива скоро 50 метара високу брзину пута, је био пун опорог мириса је јака киселина.

3 :40 , Зхангзхоу град ватрогасне бригаде почео регионални хитна процедура, хитно планирање директно испод тајну ватрогасна јединица 2 апарати, 12 војника се за појацање. Шеф ватрогасне бригаде, Зенг банду је водио тим пожурио на сцену на стално присутне команда команду уклони опасност.

Око 5 сати ујутро, ватра потпуно угаси. Ватрогасци су из воде, у шоку, разводнити хемијско разлагање темеља за спречавање површинске корозије. Око 10 сати ујутро, хитно Басиц. 11 :30 , незгода возила су вуиени далеко, путеви за нормално саображај. Узрок несреће је под истрагом. (Југ -исток мрежа)

Кингзхоу Хуасхун за производњу робе Цо., Лтд